Piros Pont rendszer

A Piros Pont rendszer a mi egyedi pontgyűjtő rendszerük, amit azért hoztunk létre, hogy több interakciót váltsunk ki a látogatóinkból. Cserébe a vásárlásoknál további kedvezményekben részesítjük őket.

A pontgyűjtő rendszerben való részvétel feltétele:

 • regisztráció az oldalon és regisztrációnál bejelölni a “Pipáld be és részt veszel Piros Pont rendszerünkben, ahol Piros Pontjaidat forintra válthatod a vásárlásaidnál!” checkbox-ot
 • elfogadni az Általános Adatkezelési Tájékoztatót

Milyen módon tudom gyűjteni a Piros Pontjaimat?

 • minden vásárlás után a vásárlás nettó értékének 1%-át írjuk jóvá Piros Pont formájában
 • az oldalunk, vagy bármely termékünk megosztása Facebook-on, 10 Piros Pontot jelent
 • referencia programunknak köszönhetően, minden egyes ideirányított vásárló után 40 Piros Pontot írunk jóvá
 • termék megvásárlása után véleményezd azt az oldalunkon és kapsz tőlünk 50 Piros Pontot

Hol tudom megnézni, hogy hány Piros Pontom van?

Az oldal tetején lévő “Saját fiók” feliratra kattintva, a menüsorban megtalálható a “Piros Pont-ok” menüpont, erre kattintva részletes kimutatást találhatsz az eddig gyűjtött pontjaidról.

Az oldalon sok helyen elhelyezett “Piros Pont” boxokat találhatsz, ami szintén információt ad a Pontjaid számáról és további információkról.

Hogy tudom pénzre váltani a Piros Pontjaimat?
Minden vásárlásnál lehetőség van a már meglévő Piros Pontokkal csökkenteni a végösszeget, ám ennek a mértéke nem haladhatja meg a vásárlás végösszegének a 5%-át!

Szabályzat:

Vásárlás utáni Pontgyűjtés:
A vásárlásod után (beleértve  szállítási költséget is) a teljes Bruttó vételár 1%-át írjuk jóvá neked Piros Pont formájában. A pontokat azután írjuk jóvá, miután a terméket kifizetted és mi kipostáztuk, vagy személyesen átvetted a boltunkban.

Az első vásárlásod alkalmából megjutalmazunk 100 Piros Pont-tal!

A 14 napon belül visszahozott termékekért már jóváírt pontokat visszavesszük.

Facebook megosztás:
Minden termékünket meg tudod osztani facebook-on, amiért megosztásonként 10 Piros Pontot írunk jóvá az egyenlegeden.

Feltételek:

 • csak akkor ír a rendszer jóvá a megosztásokért Piros Pontokat, amennyiben a megosztás az alábbi gombon keresztül történik: . Ezt a gombot csak a regisztrált és bejelentkezett vásárlóink látják
 • egy terméket csak egyszer oszthatsz meg (ezt a rendszer figyeli is)
 • minden megosztásnak a Facebook-on “Nyilvános”-nak kell lennie! Moderátoraink ellenőrzik a megosztásokat és ha nem látják a megosztott tartalmat, levonják a kapott pontokat!

Referencia programunk:
Lehetőség van arra, hogy meghívd ismerőseidet és rajtuk keresztül Piros Pontokat gyűjts! Az általad meghívott ismerőseid vásárlásából a Bruttó vételár 1%-át írjuk jóvá neked Piros Pont formájában.

Hogyan működik?
Nincs más dolgod, mint bejelentkezés után az oldal tetején elérhető “Saját fiók” menüpont alatt a “Piros Pontok” menüre lépsz. Ezután a lap alján rákattintasz a “Referencia oldal hozzáadása” gombra. A rendszer legenerálja a saját referencia címed, amit a gomb alatt megtalálsz majd. Ezt a címet add meg az ismerőseidnek, azok ezen keresztül regisztrálva már a te saját “ügyfeleid” lesznek, akik a vásárlásaik után pénzt hoznak neked, amit Piros Pont formájában megkapsz tőlük.

Véleményezés:
Vásárlás után, a termék lapján véleményezd a termékünket, amiért 50 Piros Pontot kapsz tőlünk. A vélemény helyes megfogalmazásához az Általános felhasználási feltételek, 12. pontja az irányadó!

További feltételek:

 • az oldal üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy (indoklás mellett) előzetes figyelmeztetés nélkül levonhatnak pontokat, vagy adhatnak pontokat
 • moderátoraink folyamatosan figyelik a kihelyezett és elköltött Piros Pontokat. Amennyiben úgy érzik, hogy valaki a rendszer kijátszására tesz kísérletet, vagy nem megengedett módszerekkel próbál pontokhoz jutni (indoklás mellett) előzetes figyelmeztetés nélkül törölhetik az adott személy Összes pontját!