Főoldal/Kártyajátékok, Reflexshop/Géniusz Kvartett: Nagy felfedezők és újítók – ismeretterjesztő kártyajáték

Géniusz Kvartett: Nagy felfedezők és újítók – ismeretterjesztő kártyajáték

3 030 Ft 2 434 Ft

6 raktáron 😊

A Purple Cow “Go Fish” elnevezésű játéksorozata nem csak szórakoztató, de valódi, az általános műveltséghez hozzátartozó tudással vértezi fel játékosait. Ismerd meg a világot a “Go Fish” játékokkal!

  • Ajánlott korosztály: 6+
  • Játékidő: 10-20 perc
  • Játékosok száma: max. 6 fő
  • Játékszabály: Magyar

6 raktáron 😊

Ennek a terméknek a megvásárlását is Piros Pontokkal jutalmazzuk! Csapj le rá és zsebeld be a pontokat. Érd el az Egyetemet, hogy megkapd az értékes ajándékaink egyikét :)
Cikkszám: 511 Kategóriák: ,

Leírás

Nagy felfedezések, nagy fejlődések. 

Marco Polo, Vasco da Gama, Amerigo Vespucci… Ismerősen csengenek ezek a nevek? De, mégis mennyit tudsz róluk? Mert, ezzel a játékkal nem csak megismerheted az emberiség történelmének legnagyobb kalandorait és felfedezőit, de számos érdekességet is megtudhatsz róluk.

Mitől különlegesek a Purple Cow ismeretterjesztő kártyái?

Rohanó világunkban egyre nehezebb tényleges tudáshoz jutni, mert bár az elérhető információ rengeteg, mégis a digitális eszközök sora hajlamos elkényelmesíteni agyunkat – ezzel együtt figyelmünket, koncentrációnkat. Csak pár kattintás és szinte bármiről bármit megtudhatunk, ám ha telefonunk épp mégsem lenne szolgálatkész rájöhetünk, mennyire keveset tudunk a világ dolgairól. A Purple Cow ismeretterjesztő sorozat célja, hogy újra élessze a gyermekek tudásvágyát, kíváncsivá, nyitottá tegye őket a világ dolgai iránt és, hogy játékos módon megannyi tudásmorzsát csepegtessen elméjükbe.

Ajánlott életkor: 6+

Rendeld meg most!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top